- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Ridicol: In arest, Cristian Anghel a primit ordinul prefectului de incetare a mandatului – Secretarul Rodica Brad asteapta inca sosirea actului

Luni, la pranz, secretarul Baii Mari, Rodica Brad, a declarat ca nu a intrat in posesia ordinului prefectului de incetare a mandatului primarului Cristian Anghel, in concluzie, sedinta extraordinara convocata de liberali, pentru numirea unui primar interimar, nu poate avea loc. Prefectura se afla la doar cateva zeci de metri de Primaria Baia Mare, insa drumul actelor in natura este mai sinuos decat s-ar parea la prima vedere. Toata lumea are ordinul, numai Brad nu l-a primit.

El a ajuns pana si in celula in care se afla Cristian Anghel. Faptul este confirmat de Ioan Blajan, avocatul acestuia. Iar daca Anghel l-a primit in arest, intrebarea este cine nu l-a primit. Doar Brad, probabil, care din aceasta cauza a fost nevoita sa anuleze sedinta extraordinara de Consiliu Local si s-a ales si cu o disputa verbala cu viceprimarul Mircea Dolha si cativa reprezentanti ai presei.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu