Mircea Dolha scuzat de colegi – Gheorghe Simon: „A folosit o metafora politica. Probabil nu citeste multe carti si are probleme de exprimare”

Mana moarta sau nu, Mircea Dolha i-a socat pe colegii de partid afirmand ca a jucat rolul unui outsider in campania pentru alegerile locale din 2008. El si-a negociat postul de viceprimar cu Cristian Anghel, pe care l-a menajat in lupta pentru Primaria Baia Mare. Cei mai multi nici nu au vrut sa comenteze spusele liderului PSD Baia Mare, dezamagiti fiind de perspectiva expusa de Dolha.

Altii, in schimb, pun afirmatia viceprimarului baimarean pe seama unei lacune de exprimare. O metafora politica nereusita cauzata de numarul mic de carti citite. Gheorghe Simon, consilier judetean PSD, crede ca Dolha are probleme de exprimare, aceasta fiind singura explicatie pentru cele afirmate.

“Dezastruos. Imi pare rau ca nu am stiut atunci. Dar, dupa cum am spus si in Biroul Permanent, Mircea Dolha a folosit o metafora politica, de mana moarta. Si cred ca nu a fost asa. Mi-ar placea sa cred ca e o chestiune de metafora politica. Probabil nu citeste multe carti si are probleme de exprimare. Si de aceea l-am ajutat chiar in sedinta, spunandu-i ca nu cred ca mana moarta e ceva adevarat”, a declarat Gheorghe Simon, consilier judetean PSD.

Mircea Dolha neaga cele afirmate.

Ciprian DRAGOS

Citeste si:

Mircea Dolha i-a socat pe colegii de partid afirmand ca la alegerile din 2008 s-a inteles cu Cristian Anghel pentru a fi mana moarta si a primit la schimb postul de viceprimar

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu