ZIUA DE CURĂȚENIE NAȚIONALĂ – Jandarmii din județ, dar și elevi sau profesori au strâns gunoaiele aruncate de alții

Jandarmeria Maramureș s-a alăturat astăzi, 16 septembrie, activității de Curătenie Națională răspunzând prezent invitației de a participa la acțiunile de igienizare desfășurate în întreg județul. Jandarmii maramureșeni, alături de copii, cadre didactice și reprezentanți ai altor instituții, au luat la pas localitățile, văile sau dealurile Maramureșului pentru a face curățenie.

„Fie că au fost prezenți la Barajul Firiza, în zona Lacului Albastru, la Groapele Chiuzbaii, la Cavnic, în zona Lăpuș, la Groșii Țibleșului sau Vișeul de Sus, spiritul civic și grija pentru mediu au fost dovedite cu prisosință de colegii jandarmi care au adunat zeci de saci cu deșeuri.

Prin participarea la această acțiune, am dorit să oferim un exemplu de civism, să subliniem importanța protejării naturii și a mediului înconjurător, dar și să sensibilizăm comunitatea cu privire la modul de colectare și depozitare a deșeurilor. Totodată, prin participarea la astfel de acțiuni, jandarmii maramureșeni doresc să atragă atenția asupra faptului că natura aparține fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă, gen sau ocupație și este datoria noastră, a tuturor, să o menținem curată. Un Maramureș mai curat este un Maramureș mai sănătos. Împreună, putem!”, susține Jandarmeria Maramureș.

FOTO IJJ Maramures

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu