ZILELE ACESTEA- Se reia distribuirea de tichete de masă pentru cei cu schema completă de vaccinare împotriva COVID

De săptămana aceasta poți beneficia de acei 100 de lei pe care îi primești de la stat dacă te-ai vaccinat cu doza completă împotriva noului coronavirus. Direcția de Sănătate Publică a județului Maramureș a informat zilele trecute că se continuă distribuirea de tichete de masă pentru vaccinarea COVID -19 pentru persoanele vaccinate cu schema completă dupa data de 3 septembrie 2021.

Potrivit DSP Maramureș, persoanele beneficiare trebuie să se prezinte în localitățile/locațiile unde s-au vaccinat, respectiv la Spitalul Județean de Urgență ,,Dr. C-tin Opriș’ și Clinica Sf. Ioan din Baia Mare, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Borșa și Targu Lăpuș dacă vaccinarea s-a efectuat la un Centru de vaccinare din incinta spitalului, respectiv la sediile Primăriilor Baia Mare (Centrul Social Multifuncțional Rivulus Pueris), Seini, Baia Sprie, Șomcuta Mare, și Ulmeni, dacă vaccinarea s-a efectuat la un Centru de vaccinare comunitar.

Maramureșenii se pot prezenta și la cabinetele medicilor de familie care vaccinează în prezent. Autoritățile subliniază că tichetele de masă pentru vaccinarea COVID -19 sunt valabile pană la data de 31.12.2022.

Dragoș HOJDA     

 

 

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu