Week-end de foc pentru pompierii maramureseni

In cursul zilei de sambata, pompierii maramureseni au executat mai multe interventii in ultimele 24 de ore. Sambata a inceput cu o actiune, la 2.00 dimineata, a pompierilor Detasamentului Baia Mare. Ei au stins rapid focul izbucnit la un container de deseuri menajere de pe Aleea Jupiter din municipiu.  Au ars circa 100 de kilograme de deseuri.

De asemenea, pompierii baimareni au intervenit la un incendiu declansat pe un teren viran situat pe strada Sudului din municipiu. Acesta a fost localizat si lichidat dupa circa o jumatate de ora. Au ars aproximativ 200 de kilograme de deseuri de cauciuc.

„Dupa-amiaza, la 17.45, pompierii baimareni au fost chemati din nou in ajutor, de aceasta data in localitatea Nistru, ce apartine de orasul Tautii Magherausi, la un incendiu de vegetatie uscata, pe care l-au stins dupa mai mult de doua ore de lupta cu flacarile. Arderile necontrolate au afectat circa 6 hectare de teren”, a precizat Cornel Babut, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu