Vrem nunti de noapte in Baia Mare sau nu? – Consilierul Vasile Vlasin solicita o dezbatere publica

Luni, 15 martie, la solicitarea consilierului local Vasile Vlasin, in Sala Europa a Primariei Baia Mare va avea loc o dezbatere publica pe tema nuntilor de noapte din Baia Mare. Acum, acestea sunt interzise, printr-o hotarare de Consiliu Local, care stabileste orarul in care localurile din oras pot organiza nunti, botezuri sau alte mese festive.

Incepand cu 1 ianuarie, 2010, acestea nu se pot desfasura in afara orarului 7 – 23, indiferent de ziua din saptamana.

Unul dintre contestatarii acestui regulament este si Vasile Vlasin, la solicitarea caruia baimarenii isi vor putea exprima opiniile vizavi de organizarea nuntilor doar pe timpul zilei.

„Ziua de 15 martie marcheaza un nou inceput in exercitarea puterii de catre administratia locala. Cei care iau decizii in numele cetatenilor trebuie sa invete ca mai intai sa ii consulte pe acestia.

Chiar daca problema pentru care sunt consultati cetatenii cu aceasta ocazie a fost reglemetata deja de Consiliul Local, avem ocazia sa adoptam o noua hotarare, de aceasta data tinand cont de parerea cetatenilor, nu ghidandu-ne dupa propriile orgolii politice, sau si mai grav, dupa propriile interese”, afirma Vasile Vlasin, facand referire la initiatorii proiectului de hotarare.

Acesta a mai adaugat ca ii invita pe baimareni in numar cat mai mare la aceasta dezbatere, pentru a-si prezenta argumentele pro sau contra initiativei sale.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu