VOT DE OCTOMBRIE – Autoritățile vor să modernizeze drumul către stațiunea Izvoare

Drumul care duce din Baia Mare către stațiunea Izvoare este unul dintre cele mai circulate drumuri în perioada de vară. Tocmai de aceea are nevoie de reabilitare și modernizare, iar în ședința de Consiliu Județean de săptămana viitoare consilierii județeni vor avea în atenție un proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri în vederea realizării obiectivului de investiții „Reabilitare și modernizare DJ183-Baia Mare-Izvoare-DN18 și DN19”.

Tot în ședința CJ din 29 octombrie vor fi supuse atenției aleșilor județeni proiectele de hotărâre privind participarea UAT-Județul Maramures prin Consiliul Județean Maramureș la Programul privind creșterea eficientei energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice aferente Centrului Școlar pentru Educație Inclusivă din Baia Mare, proiect de hotărâre privind solicitarea radierii numerelor cadastrale aferente unor tronsoane ale drumului județean DJ 185 identificate în CF 50515 Bistra, CF 50833 și CF 50834 Rona de Sus, CF 51470 Bocicoiu Mare, respectiv proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale pentru repoziționarea limitei imobilului înscris în CF nr. 50403 Giulești, Nr. cad. 50403 – DJ 109F.

Tot în plen va fi supus votului și proiectul de hotărâre privind solicitarea preluării în administrarea U.A.T Județul Maramureș prin Consiliul Județean Maramureș, a unei suprafețe de teren aflate în proprietatea comunei Coltău, pentru amplasarea unei stații de pompare și a unui rezervor.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu