VOT CONSILIUL LOCAL – Cei de la Teatrul Municipal se apucă de făcut filme

Teatrul Municipal Baia Mare, instituție publică de cultură din subordinea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, printr-o adresă transmisă Primăriei Baia Mare, însoțită de un raport de fundamentare, solicită aprobarea unor modificări ale statului de funcții și Regulamentului de organizare și funcționare.

Aceste modificări solicitate vor fi în atenția Consiliului Local Baia Mare în ședința de maine, 3 februarie. Din raportul de fundamentare la acest proiect aflăm că „modificările în statul de funcții se referă în primul rând la transformarea unui post vacant de solist vocal cu studii medii în solist vocal cu studii suprioare, debutant. De asemenea, statul de funcții cuprinde și transformările de posturi ca urmare a promovării în grad profesional sau treaptă profesională a unui număr de 13 angajați”.

„Modificarea Regulamentului de organizare și funcționare se referă la introducerea unei noi activități în lista celor desfășurate de teatru, respectiv „realizarea de filme artistice și documentare de scurt și lung metraj“ precum și stabilirea unor atribuții pentru Serviciul Proiecte Culturale, marketing, imagine și PR, în vederea realizării noii activități”, se arată în raportul amintit.

Oficialii Teatrului Municipal spun că în prezent este în curs de realizare un film de scurt metraj care va fi prezentat în cadrul proiectului cultural „Școala așa cum ne place”. Se mai vorbește despre o posibilă colaborare cu cei de la TVR Cultural.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu