VIOL LA BORȘA- Un borșean de 38 de ani a nenorocit o fată de 18 ani

Incident grav petrecut azi noapte la Borșa. Un bărbat de 38 de ani este acum cercetat de autorități după ce ar fi întreținut relații sexuale prin constrângere cu o borșeancă de numai 18 ani. Polițiștii trebuie acum să stabilească dacă mai sunt și alte victime ale borșeanului nostru. O anchetă în acest caz este în plină desfășurare.

„Aseară, 31 mai , la ora 21.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați verbal de către o tânără de 18 ani din oraș cu privire la faptul că, în noaptea de 29/30 mai a.c., în timp ce se afla la o petrecere pe raza orașului Borșa, la un moment dat a plecat cu un autoturism cu doi bărbați. Unul din cei doi bărbați ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el împotriva voinței sale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei reclamate, ca fiind un bărbat de 38 ani din Borșa. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu