VIN ALEGERILE – Tot ce e social se majorează. Cat va fi acum bursa socială pentru elevii băimăreni

Vin alegerile și tot ce ține de a oferi plusuri categoriilor defavorizate e în creștere. Azi s-a supus atenției un amendament prin care urma să se crească banii oferiți de municipalitate elevilor beneficiari de bursă socială. Interesant că toate partidele au fost de acord, astfel că acum avem 300 de lei pentru fiecare elev din Baia Mare care primește acest tip de bursă.

Amendamentul de majorare a bursei sociale – creștere cu 50 de lei față de ce s-a propus inițial. Adică acum cei care vor beneficia de burse de ajutor social vor primi 300 de lei, din care 100 de lei sunt din bugetul local. Acum toți au dat-o pe ceea ce vrea cetățeanul, toți acum urmăresc interesul băimăreanului, fiind „un pas înainte”, după cum spunea unul dintre consilieri.

Doar că traiul în Baia Mare nu se schimbă. Nu sunt locuri de muncă nou create, suntem consumeriști, aducerea de supermarketuri în oraș nu aduce dezvoltare. Ba mai mult, aleșii locali au ajuns să se felicite între ei, asta e politica. Asta după ce acum am avut „Putere” și „Opoziție”. Acum vom vedea ce avem concret.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu