VIILE APEI – Tentativă de omor la o fermă de vaci

Tentativă de omor la o fermă de vaci din localitatea Viile Apei în chiar prima zi a lunii decembrie. Doi văcari s-au luat la bătaie iar unul dintre ei a scos un cuțit la un moment dat și l-a tăiat pe adversarul său. Ancheta este în plină desfășurare, iar acum bărbatul este cercetat de poliție pentru tentativă de omor.

„Lucrătorii Poliției orașului Seini au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112 ieri, 1 decembrie, despre faptul că la o fermă de bovine din localitatea Viile Apei, are loc o agresiune cu participarea activă a două persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 61 de ani din județul Satu Mare, i-a aplicat o lovitură cu un obiect tăietor-înțepător în zona gatului unui bărbat de 46 de ani din județul Botoșani, ambii fiind îngrijitori de animale în cadrul fermei.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana banuită de comiterea faptei a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției orașului Seini. În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor”, a anunțat IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu