- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

VIDEO VIRAL – Cum s-a gândit un șofer să ajungă teafăr acasă pe un drum înzăpezit

În mediul online circulă un video în care se vede cum pe o mașină aflată în mers pe un drum înzăpezit se află cocoțat un bărbat care pare a ține „contră”, ca mașina să nu derapeze. Video-ul a ajuns și în atenția polițiștilor, care l-au identificat pe șofer și l-au amendat.

„Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar așa ceva niciodată! Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar:
Nu acestea sunt anvelopele M+S! Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici, termenul de pasager este discutabil! Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte secvența video, urmând să fie amendat pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj. Și DA, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante!”, arată Ministerul Afacerilor Interne.

 

Imaginile ar fi fost filmate pe D24, Iași-Vaslui, weekend-ul trecut. IPJ Vaslui a anunțat că „au fost identificate persoanele prezentate în filmare, respectiv un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul autoturismului și un altul, de 20 de ani, aflat în exteriorul autoturismului, ambii din comuna Văleni. Față de conducătorul autoturismului urmează a fi luate măsuri de sancționare contravențională, conform art. 101, alin. 1, pct. 13, din OUG 195/2002”.

SURSA VIDEO: Ministerul Afacerilor Interne/facebook

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu