- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

VIDEO -S-au tras focuri de armă pentru prinderea unui șofer la Borsa

Polițiștii din Vișeu de Sus au tras noaptea trecută cu arma asupra unui șofer care nu a oprit la semnalele regulamentare făcute de oamenii legii. Mașina borșeanului a fost urmărită în trafic pe o distanță de aproximativ 30 km, iar la un moment dat autospeciala de poliție a fost lovită de borșean.

 

„Aseară, 5 mai, ora 22.50, polițiștii din Vișeu de Sus au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, având direcția de mers Vișeu de Sus spre Moisei. Conducătorul auto nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea cu viteză mărită. Polițiștii au urmărit autoturismul în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 30 km, până în zona Complex Turistic din Borșa.
La un moment dat, conducătorul autoturismului ar fi frânat brusc, iar, în urma unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție. Unul dintre polițiștii aflați în autospecială a folosit armamentul din dotare,  efectuând un foc de avertisment în plan vertical, după care două focuri asupra pneurilor autoturismului.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că, la volanul autoturismului, se afla un bărbat de 65 ani din Borșa, care nu deține dreptul de a conduce.  Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar în cazul bărbatului de 65 ani, a rezultat o concentrație de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.
Au avut de suferit atât mașina de poliție, cât și mașina fugarului. Oamenii legii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Sunt continuate cercetările.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu