Victor Ponta, presedinte PSD: „Nu am venit in Maramures pentru a decapita pe cineva. Dar daca va fi cazul, voi decapita”

In cursul zilei de marti, Victor Ponta, presedintele PSD, si Liviu Dragnea, secretarul general al partidului, au venit in Maramures, pentru a purta o discutie cu reprezentantii filiaiei judetene si a pune capat disensiunilor care, de ceva vreme, macina gruparea social democrata.

Evident, vizita celor doi are loc in contextul viitoarelor alegeri pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare. Deocamdata, partidul inca nu si-a desemnat un candidat oficial, desi au fost vehiculate mai multe nume. Cel mai probabil, acesta va fi cunoscut dupa Pasti.

Temut si respectat in filiala maramureseana, mai a ales dupa castigarea bataliei pentru sefia PSD, fostul procuror Victor Ponta, a fost asteptat cu rezerve de social democratii maramureseni. Deschiderea acestuia fata de problemele locale i-a linistit intr-o oarecare masura pe membrii filialei judetene si, in acelasi timp, l-au impus pe Ponta ca un adevarat lider.

„Nu am venit in Maramures pentru a decapita pe cineva. Dar daca va fi cazul, voi decapita”, a fost mesajul presedintelui PSD. Pana la ora aceasta, niciun cap din PSD Maramures nu a cazut. Dar nici vizita presedintelui partidului nu s-a incheiat.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu