Vasile Vlasin: „In Baia Mare s-au retrocedat parcuri si s-au receptionat lucrari publice din birou”

Consilierul local Vasile Vlasin afirma ca foarte multe dintre retrocedarile si receptiile publice pentru lucrarile din Municipiul Baia Mare s-au facut din birou, fara ca responsabilii din cadrul executivului Primariei sa se deplaseze la fata locului.

Alesul local a oferit si cateva exemple in acest sens. „In Baia Mare s-au retrocedat parcuri publice din birou si s-au receptionat lucrari publice din birou. De exemplu, parcul de pe Strada Florilor s-a retrocedat din birou, fara o vizita la fata locului.

In procesul-verbal de asa-zisa vizita la fata locului, s-a scris ca pe Strada Florilor exista un teren viran. Ori, in realitate, acolo exista un praculet frumos amenajat, cum putine exista in orasul nostru”, a spus Vlasin.

De asemenea, alesul local a criticat executivul Primariei pentru modul in care a fost receptionata lucrarea parculetului din zona RFN, unul care a costat municipalitatea aproape 20 miliarde lei vechi.

„Receptia parcului de la RFN, a carui panglica s-a taiat in campania electorala, s-a facut tot din birou. Iar oficialii nu au facut doi pasi in fata, pentru a vedea ce lucrare de 20 de miliarde lei este acolo. Dupa doua luni, s-au scos pavelele de pe platou si s-au inlocuit, pentru ca au fost de proasta calitate. Spun ca s-a facut din birou, pentru ca daca ar fi fost cineva la fata locului in momentul predarii lucrarii, ar fi vazut aceste aspecte”, a mai spus consilierul municipal PDL.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu