Vasile Vlasin: „Crasmarii sunt vanati pentru ca refuza sa cumpere carnati de la un anume depozit”

Atacul viceprimarului Mircea Dolha la adresa consilierului Vasile Vlasin, pe tema nuntilor de noapte din Baia Mare, nu s-a lasat fara o replica. Alesul democrat-liberal a afirmat ca vicele baimarean, despre care nu mai stie daca e in functie sau nu, reduce problema la una personala.

Scandal cu pistoale. „Nu inteleg cum a ajuns domnul Dolha sa duca discutia de la nivelul unei probleme publice la una de ordin personal. Eu nu am facut nici o referire la persoana domnului Dolha, ci m-am referit la o problema cu care se confrunta o multime de baimareni. De altfel nici nu mai stiu daca domnul Dolha are vreo activitate publica, nici stiu daca mai este viceprimar. Ultima data am auzit de dansul cand a fost implicat intr-un scandal cu pistoale, la Piata de la Gara”, a declarat Vlasin.

Vanatoarea de vrajitoare. Acesta a continuat, acuzand faptul ca „vanatoarea de vrajitoare” inceputa impotriva patronilor de localuri are la baza un substrat economic. „Nu vreau sa discut alte aspecte, care se vehiculeaza, cum ca anumiti crasmari, cum ii numeste domnul Dolha, au refuzat sa cumpere carnati de la un anumit depozit, motiv pentru care s-a pornit aceasta vanatoare de vrajitoare. Insa va promit ca voi verifica aceasta informatie. Ceea ce ma intereseaza e faptul ca baimarenii au de suferit din cauza unor ambitii personale”, a mai spus Vasile Vlasin.

Reguli de sorginte comunista. Alesul baimarean a conchis ca atitudinea lui Dolha este una de tip comunist, iar ca rezolvarea problemei va putea avea loc doar in cadrul Consiliului Local. „Am luat aceasta initiativa pentru ca foarte multi cetateni mi-au adresat cereri in acest sens. Sunt purtatorul de mesaj al cetatenilor uimiti ca la Baia Mare, in anul 2010, cineva poate impune asemenea reguli de sorginte comunista. Vom analiza in Consiliul Local aceasta problema si ii vom gasi o rezolvare”, a afirmat acesta.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu