Vacanțe în Costa del Sol cu Mara International Tour

Mara International Tour vă poftește la vacanțe în Spania, în pitoreasca regiune Costa del Sol. Cu zboruri din Cluj-Napoca.

Situată de-a lungul uimitoarei coaste mediteraneene din sudul Spaniei, Costa del Sol este o adevărată bijuterie geografică. Această regiune sărutată de soare, cunoscută și sub numele de „Coasta Soarelui”, se mândrește cu un amestec de plaje superbe, orașe pline de viață, istorie bogată și un farmec irezistibil.

Cele mai importante zone care nu trebuie ratate

Malaga: Capitala regiunii, Malaga, oferă un amestec de istorie, cultură și atracții moderne. Fiind orașul natal al renumitului artist Pablo Picasso, orașul găzduiește Muzeul Picasso, care prezintă o colecție remarcabilă de lucrări ale acestuia. 

Marbella: Cunoscută pentru farmecul său, Marbella este un loc frecventat de celebrități. Portul său de lux, Puerto Banús, este străjuit de iahturi, buticuri de lux și restaurante cu preparate demne de stele Michelin. Orașul vechi, cu străzile sale înguste și balcoanele pline de flori, emană farmecul specific andaluz.

Nerja: Situat la est de Malaga, Nerja este un oraș de coastă pitoresc, renumit pentru plajele din Costa del Sol uimitoare și pentru faimosul Balcon al Europei. Acest punct de atracție oferă vederi panoramice ale Mării Mediterane și ale coastei.

Ronda: Este un oraș captivant, cocoțat în vârful unui defileu, oferind priveliști uluitoare și o istorie bogată. Cunoscutul Puente Nuevo, un pod care traversează defileul El Tajo, oferă o priveliște de admirat.

Hotel La Barracuda 3*. Zbor din ClujNapoca. De la 640 euro/persoană. Pentru detalii click aici

Sol Marbella Estepona Atalaya Park 4*. Zbor din Cluj-Napoca. De la 800 euro/persoană. Pentru detalii click aici

Aparthotel Puerto Azul 3*. Zbor din Cluj Napoca. De la 800 euro/persoană. Pentru detalii click aici

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038 / 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected] , pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mara.tour.9  , https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru https://www.mara-tour.ro/

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu