Un tronson din DJ 109F, dat în administrarea orașului Târgu Lăpuș pentru doi ani

Consilierii județeni au aprobat darea în administrarea U.A.T. Oraș Târgu Lăpuș a unui tronson din DJ 109F pentru o perioadă de doi ani.

”Darea în administrare se face în vederea executării unor lucrări de modernizare a spațiilor publice urbane – modernizare a infrastructurii pietonale aferente tronsonului de drum județean.

Se interzice executarea de către U.A.T. Oraș Târgu Lăpuș a lucrărilor de reabilitare și modernizare la partea carosabilă a tronsonului de drum județean”, arată proiectul de hotărâre adoptat de consilierii județeni.

Totodată, documentul mai prevede: ”Consiliul local al orașului Târgu Lăpuș va asigura lucrările de întreținere curentă a părții carosabile pe perioada în care tronsonul de drum județean prevăzut la art. 1 se află în administrare.

Autoritatea publică locală a orașului Târgu Lăpuș are obligația respectării prevederilor art. 221 alin. (4) – (11) din Ordonanța de Guvern nr. 43/1997 privind regimul juridic al drumurilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare”.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu