Un preot din Maramureș a decedat la doar 26 de ani

Preotul Ionuț Duciuc, originar din Petrova, Maramureș, a decedat la vârsta de 26 de ani, în urma unei boli grave. În ultimii doi ani, acesta era parohul bisericii ortodoxe din Terebești, județul Satu Mare.

”Preacucernicul părinte Ionuț Duciuc, parohul bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare, a trecut la Domnul, la vârsta de 26 de ani.

În aceste momente cuprinse de tristețe, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului: Preasfințitul Părinte Episcop Iustin, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Protopopiatul Ortodox Român Carei, transmit un mesaj de condoleanțe, compasiune și mângâiere, rugând pe Hristos-Domnul să dăruiască doamnei preotese, familiei și credincioșilor pe care 8a păstorit timp de aproximativ 2 ani, liniște sufletească, putere, tărie și nădejde.

Vom reveni cu detalii în ceea ce privește Slujba Înmormântării, care va avea loc la Petrova. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească! Veșnica lui pomenire din neam în neam!”, informează Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu