Umbla vorba prin oras: Subprefectul Dorin Buda, posibil candidat PDL pentru Primaria Baia Mare

Dupa caderea intelegerii cu deputatul Catalin Chereches, PDL Maramures cauta un candidat pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare. Cum in curtea proprie niciun nume nu-l satisface pe Zeus, acesta se orienteaza in alta parte. Prin Palatul Administrativ, umbla zvonul ca Mircea Man l-ar curta pe nimeni altul decat  subprefectul Dorin Buda.

Man nu a gandit prost alegerea. L-ar avantaja din mai multe puncte de vedere. Dorin nu-i un baiat rau. La Prefectura a aratat ca poate. Are sange in instalatie. L-a inlocuit cu succes pe Stefan Gonczi si a castigat ceva credibilitate in administratie. Intrebarea este cata notorietate are pentru omul de rand.

De altfel, o candidatura a lui Dorin Buda l-ar inlatura pe moment din Prefectura, numai bine pentru Man sa controleze toata institutie. Asta in cazul in care nu o face deja. Si odata Buda scos din schema, Man ar putea gasi un inlocuitor.

Iar daca Buda pierde Primaria… Asta este. Man se poate scuza la centru ca unul mai bun nu a gasit pe administratie. Si ca s-a pierdut ca Boc e un robotel Duracel care executa intocmai tampeniile negociate de Base.

Ramane de vazut. Deocamdata, doar negocieri.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu