Umbla vorba prin oras: Sondajele PSD il dau pe arbitrul Cristi Balaj, cel mai tare din parcare, iar pe Mircea Dolha, cel mai tare in partid

Ca orice partid care se respecta, PSD si-a facut temele inaintea campaniei pentru castigarea Primariei Baia Mare. Si s-a apucat de sondaje. Din barfa zilei, retinem ca sunt doua sondaje pana acum. Unul in care au intrat vreo sapte personaje.

Rezultatul a fost mai mult de cat interesant. Pe prima pozitie, conducand detasat plutonul, s-a clasat arbitrul Cristian Balaj (cu o notorietate de 80%), urmat de sindicalistul Liviu Marian Pop, liderul profesorilor maramureseni, dupa care, au venit Mircea Dolha (PSD), Mariana Pop (PDL), Cristian Niculescu Tagarlas (PNL), Dumitru Matei (PSD) si Ludovica Parvu (PSD). Ordinea ultimilor patru este absolut intamplatoare.

Asta a fost pentru sondajul in care au intrat diverse personaje din urbe. Intr-un altul, care a inclus doar pesedisti, pe prima pozitie s-a clasat Mircea Dolha, urmat de Ludovica Parvu, Dumitru Matei si Florin Tataru. De retinut ca sondajul a fost comandat Liviu Dragnea, secretarul general al PSD. Fiecare trage singur concluziile.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu