Umbla vorba prin oras: PNL ar putea sustine candidatura deputatului Catalin Chereches la functia de primar al Municipiului Baia Mare

Propunerea liberalilor de retragere a atributiilor de primar interimar conferite viceprimarului Mircea Dolha au iscat discutii aprinse printre alesii locali. La o pauza de tigara, acestia au vorbit tot mai insistent de motivele care au dus la initierea acestei propuneri.

Varianta cea mai vehiculata a fost aceea a unei intelegeri intre liberali si Catalin Chereches, pentru sustinerea deputatului independent la functia de primar al Municipiului Baia Mare. Iar unul dintre termenii intelegerii a fost si inlocuirea lui Mircea Dolha cu Istvan Ludescher.

Ulterior negocierilor, liberalii baimareni au avut o intalnire cu Mircea Dolha, la Hotelul Mara, in cursul serii de marti.

Eventuala sustinere a lui Catalin Chereches de catre liberali este una surpriza, in conditiile in care deputatul independent a discutat tot mai intens in ultimele zile cu reprezentantii PDL Maramures pentru sustinerea candidaturii sale.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu