Umbla vorba prin oras: De ce le e frica nu scapa – Consilierii locali se sfatuiesc sa-i suspende pe sefii Primariei Baia Mare

La o aluna, o maslina, un pahar de seara sau la pauza de tigara, alesii baimareni vorbesc tot mai insistent de curatenia in sector. Una care ar presupune invitarea la concediu prelungit a sefilor din Primaria Baia Mare. Si de ce nu i-ar mai vrea alesii pe sefii din executiv?

Pe Rodica Brad n-o inghit pentru ca „a facut prea multe” si „conduce din spate Primaria”. De Rodica Pandi „nu trece nimic decat daca treci cu ce trebuie”. Traian Florea a jucat baschet cu Anghel in aceeasi echipa. Pe Constantin Pantaru nu l-au vazut in ultimii 135 de ani la birou decat pana la ora 10.

Nora Ghetie nu le mai produce nicio satisfactie. Pe Tania Zaharie au boala ca merge in concediu cu Loganul de serviciu. Carmen Pop ii enerveaza ca are cel mai baban salariu din Primarie. Calin Coros i-a platit TVA-ul lui Liviu Chira in baza unei hotarari de consiliu local nelegale. Gheorghe Fotonea joaca „Monopoly” cu locuintele sociale.

Iar Vasile Barbul… Nu, pe Barbul il vor pastra. Ar fi bun in locul lui Florea. Un director tehnic. Si, oricum, Barbul e omul liberalilor. Ar putea fi impins spre fotoliul de primar.

Dar astea-s doar zvonuri. Nu le putem da crezare. Pana miercuri?

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu