TURNEU AMICAL – CS Minaur a încercat formule noi de joc

În acest final de săptămână, CS Minaur a organizat un turneu de handbal la care accesul spectatorilor a fost permis pentru prima dată după o foarte multă perioadă de timp. CS Minaur a avut o evoluție bună, deși sunt foarte multe absențe, după cum recunoaște Alexandru Sabou, antrenorul minauriștilor.

„Vreau să le mulțumesc echipelor participante că au făcut efortul să vină la Baia Mare. Nu e un lucru deloc ușor, financiar mai ales. Mă bucur că am auzit după foarte nmult, mult timp „Minaur„ în sală, din partea suporterilor, deși nu au fost foarte mulți. Turneul cred că a fost benefic și pentru noi, dar și pentru celelalte echipe, am încercat soluții noi în apărare, atac, combinații interesante, zic eu, și sperăm să creștem de la meci la meci. E normal ca jucătorii să răspundă un pic mai greu acum în această perioadă, însă cred că o rezolvăm pe toate. Pentru Minaur urmează un turneu de pregătira la Turda„, a spus Alexandru Sabou, antrenorul celor de la CS Minaur.

La turneul de pe teren propriu din acest final de săptămână au luat parte CSM Bacău, SCM Poli Timișoara și AHC Potaissa Turda. La acest turneu amical echipa din Baia Mare a reușit două victorii, cu Timișoara și Turda, respectiv o înfrângere cu Bacău, la doar un singur gol diferență.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu