TUPEU – A furat fără rușine din contul unei bătrâne 185.000 de lei

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată și accesul ilegal la un sistem informatic în formă continuată.

Oamenii legii au depistat o clujeancă de 39 de ani, care, în perioada septembrie 2019 – iulie 2020,  prin utilizarea fără drept a unui card bancar, ar fi efectuat multiple operațiuni de retrageri de numerar, cauzând un prejudiciu de aproximativ 185.000 de lei. Anchetatorii spun că sumele de bani ar fi fost retrase din contul bancar al unei femei în vârstă de 66 de ani, din aceeași localitate, de la diferite bancomate situate în municipiul Cluj-Napoca.

Din locuința femeii de 39 de ani au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri de interes în cauză, printre care diverse bonuri fiscale și chitanțe. Clujeanca de 39 de ani a fost în cele din urmă plasată în arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu