TRISTEȚE – Un muzician al Ansamblului Național Transilvania a decedat

Tristețe la Ansamblul Național „Transilvania”, după ce unul dintre muzicienii ansamblului a decedat. Este vorba despre Ștefan Peterfi, vestea fiind una care a luat prin surprindere toți cunoscuții săi. Mesajele de condoleanțe curg neîncetat pe rețelele de socializare, fiind un om extrem de iubit și apreciat pentru ceea ce face.

„Un om atat de minunat! Cu zambet cald si buna dispozitie! Odihna vesnica! Ma bucur tare ca v am cunoscut! – spune Miruna.

„Se spune ca venim pe aceasta lume sa primim și sa dam lecții, iar când ne-am terminat menirea pe Pământ, plecam spre alta lume. Fane dragă tu ai plecat foarte devreme, lăsând in urma un gol imens, pe care nu-l va putea umple nimeni niciodată…  Sunt ferm convinsă ca de acolo de Sus, o sa ai grija mereu de familia ta și de toți cei dragi!!
De acum înainte vei cânta îngerilor … Nu te vom uita niciodată!! Drum lin prin împărăția lui Dumnezeu om bun si prieten drag…- spune Mihaela.

„Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea ființei dragi. De azi înainte nu-l vom mai cauta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai plecă niciodată. Odihnească-se în pace! Drum lin Fane – adaugă Diana.

„Cu o imensă tristețe, am aflat că Ștefan Peterfi, contrabasistul Ansamblului Transilvania, nu mai este printre noi. Alături de el am înregistrat albumul Letchology și am cantat la numeroase concerte impreună, începand cu FolkCore DeTour 2017, ultimul concert fiind chiar în această primăvară, acasă la Baia Mare. Fane a fost nu doar un om minunat, mereu cu zambetul pe buze și foarte călduros, dar și un muzician de excepție, capabil de a interpreta in stiluri foarte variate, de la muzica traditională la funk sau jazz. Contrabasul lui „rupe” de exemplu pe Fake sau Starea Natiei insa te unge la inima pe versiunea live a Cobzarului. Transmitem sincere condoleante familiei si celor apropiati si prietenilor de la Ansamblu Transilvania. Drum lin om fain”, spun cei de la Dirty Shirt.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu