TRAGEDIE – A murit carbonizat chiar în ziua în care și-a luat permisul de conducere

 

Un ieșean de doar 18 ani a murit carbonizat chiar în ziua în care și-a luat permisul de conducere. Accidentul rutier a avut loc ieri, 30 mai, între localitățile Lețcani și Podu Iloaiei din județul Iași. Trei tineri care se aflau într-o mașină au ieșit în decor și s-au ciocnit violent de un copac. Dănuț Iliescu se afla pe scaunul din dreapta a mașinii și nu a mai reușit să iasă din mașina din flăcări. Acum este o anchetă în plină desfășurare pentru a stabili cine s-a aflat la volan în momentul producerii tragediei.

Jurnaliștii de la gandul.ro scriu că „tânărul de 18 ani care a murit, Dănuț Iliescu, tocmai luase permisul de conducere în ziua producerii accidentului și se afla pe locul din dreapta față al mașinii”.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel la 112 despre un accident rutier care a avut loc în afara localității Podu Iloaiei din județul Iași, soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că șoferul unui autotturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, s-ar fi răsturnat, iar ulterior a apărut un incendiu. În urma evenimentului rutier, din nefericire o persoană a decedat, iar alte două persoane au fost rănite având nevoie de îngrijiri medicale. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, în vederea clarificării întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu