Traficantii de tigari, eliberati de Tribunal – Arestatii din „lotul Viceroy” fusesera arestati preventiv pentru 29 de zile

Arestatii preventiv din dosarul traficantilor de tigari din Ucraina retinuti de DIICOT au fost pusi in liberatate, dupa ce, in prima faza, acestia fusesera arestati preventiv pe o perioada de 29 de zile.

„Instanta a respins propunerea de arestare preventiva formulata de DIICOT – Biroul Teritorial Maramures cu privire la inculpatii Safar Cornel Boby, Bilak Alexandru Iosif, Botezat Florea, Vladusel Bogdan Catalin, Arsene Balosu Marian, Eizert Erik Robert, Culcear Petrica Dennis, Nodis Gavril, Csurka Attila, Kantor Oliver, Vizer Sorin Daniel, Fulop Zoltan si Bosca Liviu, toti arestati preventiv, aflati in Arestul I.P.J. Maramures, si a revocat masura arestarii preventive a inculpatilor, dispunand punerea lor de indata in libertate, si a revocat masura obligarii de a nu parasi localitatea luata fata de inculpatele Eizert Aurelia Mariana si Culcear Sorina precum si masura obligarii de a nu parasi tara luata fata de inculpatul minor H.Cornel”, se precizeaza intr-un comunicat al Tribunalului Maramures.

Inculpatii sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunilor de asociere pentru savarsirea de infractiuni si complicitate la infractiunea de contrabanda.

In urma unei operatiuni complexe, derulata inca din vara anului trecut, o retea de peste 20 de traficanti de tigari de provenienta Ucraineana a fost anihilata de procurorii DIICOT. In urma perchezitiilor efectuate impreuna cu lucratorii Politiei de Frontiera Maramures, au fost confiscate tigari de provenienta ucraineana marca Viceroy, in valoare totala de 60 mii euro.

Detalii pe :

O retea de peste 20 de traficanti de tigari din Ucraina, anihilata de DIICOT si Politia de Frontiera – Au fost confiscate tigari in valoare de 60 mii euro

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu