Tanara violata pe fosta „Pirita” din Baia Mare – Violatorul, un tanar de 18 ani, care o conducea pe victima la un bar aflat la marginea orasului, a fost arestat preventiv

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au fost sesizati ca o tanara in varsta de 22 de ani a fost victima unui viol. Ea a declarat politistilor ca sambata, in jurul orei 18, a intalnit un tanar intr-un bar din Baia Mare. La plecare, acesta s-a oferit sa o conduca la un club, pe o scurtatura ce traverseaza zona Pirita, aflata langa Cartierul Decebal din oras.

„In momentul in care au ajuns intr-un loc izolat, tanarul, prin violenta, a intretinut relatii sexuale cu victima si a deposedat-o de un telefon mobil. Politistii au actionat cu operativitate si in scurt timp au identificat un suspect: Grigore P., in varsta de 18 ani, din Baia Mare, care este cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de viol si talharie. Tanarul a fost retinut de politisti si prezentat la instanta cu propunere de arestare preventiva”, a precizat Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

Cererea privind propunerea de arestare preventiva a fost inregistrata la Judecatoria Baia Mare. Magistratii au admis solicitarea, emitand un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 19 zile, pe numele tanarului cercetat pentru viol.

Acesta a inaintat recurs impotriva hotararii judecatorilor. Acesta s-a judecat azi, la Tribunalul Maramures si a fost respins.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu