Tanara care si-a ucis iubitul cu 70 de lovituri de cutit avea discernamant – Ea ar putea fi arestata preventiv pentru 29 de zile

Ioana Roman, tanara de 22 de ani care in noaptea de 24 martie si-a ucis iubitul cu peste 70 de lovituri de cutit, va fi prezentata instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. In cursul zilei de miercuri, aceasta a fost retinuta de procurorii maramureseni pe o perioada de 24 de ore, in urma efectuarii expertizei medico-legale psihiatrice care a stabilit faptul ca in momentul comiterii crimei, faptuitoarea avea discernamant. Ioana Roman este cercetata pentru omor calificat savarsit prin cruzimi, fapta pedepsita cu detentiune pe viata sau inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

Ioana Roman a socat o intreaga comunitate dupa ce si-a ucis cu o cruzime rara iubitul. Dorel Abrudan era angajat al Directiei Finantelor Publice Maramures. In urma unei dispute iscate intre cei doi, tanara s-a napustit asupra logodnicului ei cu un cutit de bucatarie si i-a aplicat peste 70 de lovituri.

ZiarMaramures.ro va reveni cu detalii legate de solutia instantei de judecata.

ZiarMaramures.ro

Foto: adevarul

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu