Surpriza: Cristian Niculescu-Tagarlas refuza oferta colegilor: „In principiu, nu voi candida. Din respect pentru Cristian Anghel”

Degringolada in randurile liberalilor maramureseni dupa condamnarea presedintelui PNL Maramures, Cristian Anghel, si demisia acestuia din partid. In cursul zilei de ieri, liberalii anuntau candidatura lui Cristian Niculescu-Tagarlas la Primaria Baia Mare, astazi, presedintele organizatiei municipale afirma contrariul. Acesta a precizat ca, din respect pentru Cristian Anghel, nu a acceptat candidatura si, cel mai probabil, nu o va face nici pe viitor.

„Am primit o propunere din partea partidului, am fost incurajat de colegii mei, insa eu nu am optat inca pentru o candidatura. In principiu, nu voi candida. Principalul motiv este respectul meu pentru Cristian Anghel”, a declarat Tagarlas. Acesta a mai spus ca are incredere ca in randul liberalilor maramureseni se regasesc personalitati cu potential suficient pentru a castiga batalia pentru fotoliul de primar al municipiului.

Pentru ziua de vineri, liberalii maramureseni au convocat reprezentantii mass-media la o conferinta de presa. Ulterior, au anuntat ca ea nu va mai avea loc.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu