Starea drumurilor din Maramures – Se circula in conditii de ceata

In aceasta dimineata, pe toate sectoarele de drumuri nationale si judete se circula. Pe DN 18, in Pasul Prislop, la Borsa, stratul de zapada framantata de pe carosabil masoara intre 1-2 cm, restul sectoarelor de drumuri nationale din judet fiind curate, dar umede.

In zona Baia Mare si pe DN 18 la Baia Sprie se semnaleaza ceata, vizibilitatea fiind sub 50 de metri. Angajatii de la sectia de Drumuri Nationale au actionat cu 9 autoutilaje si au raspandit 123 tone de material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului pe carosabil.

„Pe mai multe sectoare judetene din zona Baia Mare si din zona Somes se semnaleaza ceata. Drumurile judetene sunt curate, dar umede. Angajatii de la sectia de Drumuri Judetene au intervenit cu 43 de utilaje si au imprastiat 347 tone de material antiderapant”, a precizat Dan Buca, purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului Maramures.

Se recomanda soferilor sa circule prudent, sa foloseasca luminile de intalnire si sa isi adapteze viteza la conditiile din trafic.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu