- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Starea drumurilor din Maramures – Ninsorile au acoperit carosabilul, insa circulatia nu a fost blocata pe niciun tronson de drum

La aceasta ora ninge pe arii extinse in judetul Maramures. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe toate sectoarele de drumuri nationale si judetene. Nu sunt drumuri blocate sau inzapezite.

Pe DN 18, in Pasul Gutai si Pasul Prislop, la Borsa, respectiv pe DN 19, la Sighetu Marmatiei, stratul de zapada framantata de pe carosabil masoara intre 0-1 cm.

De asemenea, pe DJ 184, in Pasul Roata, la Budesti si Cavnic, exista un strat de zapada framantata, depus pe carosabil, care masoara intre 2-3 cm. Restul sectoarelor de drumuri nationale si judetene sunt curate, dar umede.

Angajatii de la sectia de Drumuri Nationale au actionat cu 18 autoutilaje si au imprastiat 75 tone de material antiderapant. Totodata, angajatii de la drumurile judetene au intervenit cu 17 utilaje si au raspandit 120 de tone de material antidepant.

La aceasta ora, se actioneaza in continuare cu utilaje si material antiderapant pentru degajarea stratului de zapada framantata existent pe carosabil

„Se recomanda conducatorilor sa aiba autovehiculele echipate cu cauciuri de iarna, sa circule prudent si sa isi adapteze viteza in functie de traficul rutier si de conditiile meteorologice”, a precizat Dan Buca, purtator de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu