„Sprijinirea fermelor de semi-subzistenta” – Fermierii pot depune dosarul de finantare pana in 14 mai – Statul acorda 1.500 de euro pe an

Ministerul Agriculturii a lansat in perioada 15.04.2010 -14.05.2101, o noua sesiune de depunere a cererilor de finantare pentru Masura 141 – ,,Sprijinirea fermelor de semi-subzistenta”. Ghidului solicitantului (forma finala) este postat pe site-ul Ministerului (www.madr.ro).

Fondurile disponibile pentru Masura 141 – “Sprijinirea fermelor de semi-subzistenta” sunt de 75.000.000 euro. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 141 este de 1.500 Euro/an/ferma de semi-subzistenta.

“La compartimentul Dezvoltare Rurala din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Maramures se poate depune Dosarul cererii de finantare pentru Masura 141. Dosarul cererii de finantare se depune personal de catre solicitant sau de un membru al familiei din aceeasi exploatatie agricola prin procura notariala”, a precizat Dorina VLAD, director coordonator adjunct Dezvoltare Rurala Directia Agricola Maramures.

piata agricola

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu