Sportivi seniori din Maramureș vor participa la Campionatul Mondial de Atletism în Sală-Masters

În perioada 26 martie – 1 aprilie 2023, se va desfășura la Torun, în Polonia, o nouă ediție a  Campionatului Mondial de Atletism în Sală, categoria masters. Competiția la care și-au anunțat participarea peste 4000 de atleți de pe toate continentele, e inclusă în calendarul Federației Române de Atletism pe anul 2023.

Iosif Hecko (decanul de vârstă al echipei), Carol Farcaș, Monica Hordo, Maria Șter, Nicoleta Sasu, Artur Miklos sunt cei 6 sportivi maramureșeni care vor reprezenta România la această competiție. Delegația a ținut să ia startul spre  Torun din fața Palatului Administrativ din Baia Mare.

Doru Lazăr, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș, i-a felicitat pe sportivii maramureșeni pentru toată activitatea și le-a urat mult succes la ediția de anul acesta a Campionatului Mondial de Atletism în Sală.

„Am convingerea că veți avea rezultate foarte bune și vă doresc să vă întoarceți acasă învingători.Vă mulțumesc că puneți județul Maramureș pe harta marilor competiții sportive. Sunteți un exemplu pentru noi toți și vă asigur de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș în toate proiectele dumneavoastră de viitor!”, a transmis Doru Lazăr.

Administrația județeană a sprijinit financiar participarea sportivilor maramureșeni la această competiție prin alocarea sumei de 20.000 lei.

 ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu