Spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 22 – 26 septembrie

Actorii Secției Păpuși din cadrul  Teatrului Municipal Baia Mare participă săptămâna aceasta la cea de a 30 – a ediție a Festivalului  Internațional al Teatrelor de Copii din Subotica, Serbia. Ediția din acest an a festivalului cuprinde paisprezece reprezentații selectate în programul competițional, printre care și spectacolul teatrului băimărean ”Petrică și Lupul”, regia Iulian Bulancea, programat vineri, 22 septembrie, de la ora 10.00, pe scena Teatrului Național din Subotica.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan și Iulian Bulancea.

Duminică, 24 septembrie, de la ora 19.00, la sala mare  a Teatrului Municipal Baia Mare are loc prima premieră a acestei stagiuni, și anume comedia ”Familia Pop”, o creație colectivă, după un text de Mihai Nae.

”O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania “ecosistemului” Familiei Pop.”

În distribuție: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi,  Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.

Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 30 lei.

Publicul este invitat marți, 26 septembrie, de la ora 19.00, la ”Delfini”, regia Adina Lazăr, spectacol care investighează o familie cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur. Spectacolul are o stranietate acvatică, deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite.

În distribuție: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu/Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky.

Spectacolul durează 95 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei/20 lei (categ.II) – întreg sau 15 lei/10  lei (categ. II) – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

…………………………………………………………………………………

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro  sau de la casieria Teatrului, conform programului:

  • luni și marți:ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
  • miercuri și joi:00 – 14.00
  • vineri, sâmbătă și duminică:30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu