Spectacolele Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 15-17 septembrie

Primul spectacol propus de Teatrul Municipal Baia Mare pentru acest weekend este comedia ”Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia Daniel Vulcu, programat vineri, 15 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Studio.

Avându-i în distribuție pe  Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 25 lei – întreg sau 15 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

 Dimineața de sâmbătă, 16 septembrie, le este dedicată copiilor, care vor putea urmări pe scena Teatrului de Păpuși, ”Petrică și Lupul”, în regia lui Iulian Bulancea, o poveste interesantă, educativă  și plină de suspans.

În distribuție: Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan.

Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 19.00, spectacolul de improvizație ”ImproJoker” ne invită într-o lume care ia naștere  sub ochii noștri, iar sugestiile spectatorilor, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare,  în cascadă.

Spectacolul are loc la sala mare și durează 75 de minute, prețul unui bilet fiind  25 lei/20 lei (categ.II) – întreg sau 15 lei/10  lei (categ. II) – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Săptămâna se încheie cu ”Povești din bucătărie”, regia Cristian Ban, programat duminică, 17 septembrie, de la ora 19.00, spectacol ce îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria unui prieten drag, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.

Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei/20 lei (categ.II) – întreg sau 15 lei/10  lei (categ. II) – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro sau de la casieria Teatrului conform programului:

  • luni și marți:ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
  • miercuri și joi:00 – 14.00
  • vineri, sâmbătă și duminică:30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu