- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

Sondaj ZiarMaramures.ro: DNA a constatat o frauda de 400 de mii euro, in dosarul Anghel. Unde au ajuns banii?

Prin hotararea instantei clujene, primarul Cristian Anghel a fost condamnat la pedeapsa inchisorii, interzicerea unor drepturi, precum si la plata sumei de 394.500 euro, reprezentand prejudiciul adus bugetului statului. In cursul zilei de joi, viceprimarul Mircea Dolha a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a deschis un cont bancar pentru strangerea de bani, in vederea sprijinirii financiare a familiei Anghel.

Cei aproximativ 400 de mii euro reprezinta diferenta dintre suma cu care Liviu Chira a achizitionat blocul 46 A, situat pe strada Horea din Baia Mare, respectiv 150 mii euro, si suma cu care Primaria a achizitionat imobilul de la Liviu Chira, dupa doar cateva zile, respectiv 544.500 euro.

Ce s-a intamplat cu banii respectivi e greu de spus. Teoretic, au fost incasati de Liviu Chira. Intrebarea este unde au ajuns ulterior. Pentru ca persoane din cercul de cunostinte ale lui Chira afirma ca fostul proprietar al imobilului Horea 46, la scurt timp dupa tranzactie, ar fi ramas fara bani de tigari si s-a imprumutat de la vecini.

ZiarMaramures.ro va propune un sondaj on-line unde fiecare isi poate exprima opinia vizavi de destinatia banilor.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu