- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

ȘOFER DIN MARAMUREȘ – A vrut să plece din România cu o mașină căutată în Spania

Un maramureșean de 29 de ani s-a gândit să plece din țară de Rusalii la volanul unei mașini despre care polițiștii de frontieră aveau să afle la control că este căutată de autoritățile din Spania.

Bărbatul de 29 de ani s-a prezentat, în cursul nopții trecute, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, pentru control, la volanul unui Kia Sorento, înmatriculat în Marea Britanie.

„Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din țară, la verificările efectuate, polițiștii de frontieră, cu sprijinul lucrătorului Frontex, au constatat că mașina figurează ca fiind căutată de autoritățile din Spania. Tânărul a declarat că a cumpărat mașina în cursul lunii aprilie, de la un cetățean român, și nu știa nimic despre faptul că ar fi fost semnalată furată. Autovehiculul, în valoare de aproximativ 10.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor. În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.”, arată ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu