Socant: O baimareanca pradata de hotii care i-au sustras bani si bijuterii in valoare de 100 milioane lei suferea de miopie

Dintre cazurile grave cu care se ocupa politistii maramureseni trebuie mentionat unul care a dat batai de cap oamenilor legii. Luni, 15 martie, o baimareanca a reclamat faptul ca in perioada 1 – 14 martie, mai multe persoane necunoscute au furat din locuinta acesteia bani si bijuterii in valoare totala de 100 milioane lei vechi.

Cutremuratorul caz a fost preluat imediat de vigilentii lucratori ai Politiei Municipiului Baia Mare, care au intreprins o vasta activitate specifica de documentare. Tocmai cand cei in cauza urmau a fi prinsi si, probabil, prezentati instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva, un element inedit si total inoportun a venit sa naruiasca investigatiile purtatorilor de chipiu.

La doar o zi de la depunerea sesizarii, femeia a revenit, dandu-le un indiciu decisiv politistilor. Bunurile reclamate ca fiind furate au fost gasite. Erau in apartamentul femeii. Acum, oamenilor legii nu le-a mai ramas, pentru ca numarul sesizarilor pentru fapte cu adevarat grave este extrem de redus, decat sa continue investigatiile in acest caz, in vederea documentarii intregii activitati infractionale a suspectilor.

Acestia vor stabili cum si in ce conditii cei in cauza au reusit sa se strecoare in apartamentul femeii pentru a pune la loc bunurile sustrase, astfel incat vigilenta victimei sa fie inselata, iar femeia ca creada ca banii si bijuteriile au disparut din cauza miopiei si nu in urma unui plan infractional temeinic pregatit.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu