Sindicalistii spun ca am putea avea o reactie a populatiei similara cu cea din 1989 – Luni, acestia vor stabili calendarul protestelor impotriva Guvernului

Liderii marilor Confederatii sindicale stabilesc luni calendarul protestelor. Acestia sunt nemultumiti pentru ca guvernantii vor sa scada salariile bugetarilor cu 25% si a pensionarilor cu 15%. De asemenea, printre masurile anuntate joi seara de presedintele Traian Basescu, se afla si scaderea indemnizatiei de somaj cu 15%.

Liderul Cartel Alfa Maramures, Florin Hossu, a declarat in direct la Radio Galaxia ca nu exclude varianta ca intr-o perioada relativ scurta, la nivelul intregii tari sa existe proteste si demonstratii asemeni celor din 1989. In plus. Hossu spune ca in cazul in care nu vom iesi din criza, toate provinciile istorice ale Roamaniei sa ceara autonomie, dupa exemplul Harghita si Covasna. De asemenea, liderul Cartel Alfa a atras atentia Guvernului Boc ca, daca va aplica aceste masuri, tara noastra risca sa ajunga in situatia Greciei.

radio galaxia

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu