- ADVERTISEMENT -
Ad imageAd image

SEZON RATAT – Mihai Iosif nu a confirmat la CS Minaur. A fost dat afară

Sezon ratat pentru CS Minaur în Liga 2. Deși la început de sezon toată lumea era optimistă, toată lumea spunea, deși poate cei mai mulți nu credeau, că CS Minaur va reuși intrarea în Liga I, acum vedem că ne-am îmbătat cu apă rece. Minaur nu numai că e departe de top 3, dar e printre ultimele din clasamentul Ligii a II-a, fiind la un pas de a trece în Liga a III-a.

Azi CS Minaur a anunțat oficial rezilierea amiabilă a contractului avut cu Mihai Iosif, antrenor adus cu mare fast doar acum cateva luni și despre care se spunea că va reînvia echipa. Din contră, echipa a ajuns și mai prost în clasament, fiind la coada clasamentului în acest moment, cu zero șanse de a mai spera la ceva. Nu știm cine va antrena acum echipa. Pe internet au apărut deja glumele, unii spun că un anume viceprimar, pasionat de pariuri, alții spun că urmează destrămarea echipei și reconstrucția ei, că doar urmează ani electorali.

Cine are de pierdut? Baia Mare, băimărenii atat de „iubiți” de un ales care-și declară zilnic dragostea pentru Baia Mare și pentru băimăreni și care își bate joc de noi încă o dată. Și ne face să sperăm, la fel cum a făcut-o cu handbalul, după care să aflăm cum de fapt stăteau lucrurile.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu