Sentinta soc in procesul lui Anghel: Judecatoria a admis cererea de intrerupere a executarii pedepsei – Anghel ramane insa in arest

Solutie surpriza in dosarul primarului Cristian Anghel. Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis cererea acestuia de intrerupere a executarii pedepsei, pe o perioada de 30 de zile. Sentinta nu este definitiva si executorie, astfel ca primarul va ramane in arest cel putin pana la expirarea termenului de recurs.

In cazul in care procurorii DNA nu vor inainta recurs, in data de 4 aprilie, la ora 24, Anghel va fi eliberat. Daca procurorii vor inainta recurs, acesta se va judeca la Tribunalul Maramures. Surse judiciare au declarat pentru ZiarMaramures.ro ca intr-o asemenea situatie, hotararea Tribunalului nu va veni mai repede de 2 – 3 saptamani, avand in vedere faptul ca procurorii DNA vor ridica noi probleme in aceasta cauza.

Pe perioada celor 30 de zile, Cristian Anghel nu va putea parasi raza administrativ-teritoriala a judetului Maramures, nu va putea purta o arma, nu va putea exercita activitatea de care este legata condamnarea sa, nu isi va schimba locuinta fara incuviintarea instantei si va trebui sa se prezinte la instanta de judecata sau la politie ori de cate ori va fi chemat.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu