Ad imageAd image

ȘEDINȚĂ CONSILIU LOCAL – Facturi plătite către Drusal și războaie purtate prin instanță

Ad imageAd image

În fiecare ședință de Consiliu Local care are loc în această perioadă ajunge să se discute despre subiectul Drusal și plățile restante care există. Așa s-a întâmplat și azi, 13 decembrie, când aleșii locali, mult mai calmi decât data trecută, au aflat că au fost făcute o serie de plăți către această societate, însă mai sunt de achitat și alți bani.

„Raportat la sumele pe care le-am plătit la Drusal, municipiul Baia Mare, raportat la facturile depuse în contabilitate și în mod legal avizate, a plătit o sumă de 17.159.000 lei societății Drusal. Iar restul de achitat către societatea respectivă este de 8.900.000 lei, din care 5.800.000 lei reprezintă salubrizare stradală pentru care vom demara un proces în instanță pentru nerealizarea acestui serviciu, conform contractului”, li s-a transmis azi aleșilor locali.

Ordinea de zi a ședinței din 13 decembrie a fost una care a avut doar două puncte pe ordinea de zi. S-a discutat despre soarta clubului Minaur, despre necesitatea constituirii Consiliului de Administrație și despre plățile care se fac și se vor face către clubul băimărean.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu