Cititorii ZiarMaramures.ro: Politia a trimis la culcare patru tineri care tulburau linistea noptii, testand o masinuta cu telecomanda, pe pista de atletism a Liceului Sportiv din Baia Mare (VIDEO)

Duminica seara, aproape de miezul noptii, Politia a fost sesizata de un grup de baimareni care locuiesc in blocurile situate in imediata vecinatate a stadionului de atletism apartinand Liceului Sportiv din Baia Mare. Acestia au reclamat faptul ca pe pista se gasesc mai multi tineri care tulbura linistea noptii, testand o masinuta cu telecomanda.

La scurt timp de la sesizare, oamenii legii si-au facut aparitia. Taman atunci, masinuta nu a mai functionat. Cei patru tineri au fost nevoiti sa paraseasca pista de atletism, permitandu-le locuitorilor din zonele invecinate sa poata dormi linistiti.

Unul dintre cititorii ZiarMaramures.ro care domiciliaza intr-unul din blocurile aflate in apropiere ne-a trimis imagini surprinse in timp ce tinerii isi incercau masinuta cu telecomanda, fortand motorul acesteia. Desi filmarea a fost realizata de la o distanta de aproximativ 300 de metri, zgomotul produs este edificator, ecoul produs de jucaria cu telecomanda putandu-se auzi cu usurinta.

ZiarMaramures.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wdJ3oz4fC7Q[/youtube]

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu