Se bagă gazul pe mai multe străzi din Sighet. Se va renunța la lemne și butelii de gaz

Se extinde rețeaua de gaze naturale pe 26 de străzi din municipiul Sighetu Marmației. O spun oficialii Primăriei Sighetu Marmației, care subliniază că zilele trecute au avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții companiei de distribuție a gazului care operează în orașul de pe Tisa și cu executantul lucrărilor care a câștigat licitația.
„Am analizat împreună lista cu cele 26 de străzi cuprinse în acest proiect și am încercat să coroborăm și să prioritizăm începerea lucrărilor, în funcție de calendarul administrației locale privind reabilitările ce urmează a fi efectuate pe mai multe străzi din oraș. Este un pas important, cu o investiție semnificativă pentru orașul nostru, suportată integral de compania de distribuție a gazului. Valoarea estimată a lucrărilor este de 8,584,785 lei fără TVA.
Cele 26 de străzi cuprinse în proiectul de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale sunt următoarele: Făget, Simion Bărnuțiu, Valea Hotarului, Mocăniței, Gheorghe Doja, Mihai Tompa, Lazu Șesului, Avram Iancu, Primăverii, Unirii, Izei, Dragoș Vodă, Crișan, Câmpu Negru, Independenței, Cloșca, Doboieș, Tractorului, Eroilor, Alexandru Ivasiuc, Căprioarei, Corbului, Horea, 22 Decembrie 1918, Zimbrului și Balc Vodă. Primele străzi pe care se va interveni, aprobate într-un calendar anterior, sunt: Titu Maiorescu, Vasile Ilea și Corbului. În total se vor construi 18,377 km de conducte de gaz, pentru 281 de gospodării.”, spune primarul din Sighet.
Sighetu Marmației dispune la această oră de o rețea de distribuție gaze naturale extinsă pe o lungime de peste 55 km.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu