SCANDAL – CS Minaur lăsată fără banii ceruți

Ultima ședință de Consiliu Local Baia Mare, chiar dacă a fost în sistem online, a fost una în care s-au dezbătut subiecte sensibile, iar unul dintre acestea a fost cel privind alocarea unor noi sume de bani pentru clubul CS Minaur. Consilierii locali trebuiau să aprobe rectificarea bugetului Clubului Sportiv Minaur Baia Mare pe anul 2021 prin majorare cu suma de 3.092 mii lei, atât la venituri cât şi la cheltuieli şi se stabileşte la suma de 19.982,24 mii lei.

După cum se știe, CS Minaur este un club aflat în subordinea Consiliului Local. Doar că, după discuții aprinse, în care unii dintre consilieri nu vedeau rostul alocării atâtor bani pentru acest club în condițiile în care nu există rezultate remarcabile, alții cerând să nu se mai aducă „murături” la club, ci să se crească jucătoare tinere, aprobarea noilor sume către club a căzut, proiectul fiind respins.

Odată respins proiectul, deja unii dintre consilieri vedeau moartea handbalului și a fotbalului din Baia Mare. Sporturi care, fie vorba între noi, au murit de mai multe ori și de fiecare dată s-a luat de la zero, de regulă sub alte denumiri. Au fost și voci care acuzau anumite interese politice la mijloc, că nu s-a reușit introducerea anumitor persoane în cadrul Consiliului de Administrație al clubului. Adevărul îl știu doar ei, consilierii locali, suporterii urmând a vedea la final de sezon dacă s-a meritat a se băga acești bani în club sau nu.

Acum că proiectul de rectificare a fost respins, rămâne să vedem ce se va întâmpla pe mai departe. Dacă vom ajunge cu salarii neplătite la jucători, anularea unor deplasări din cauza lipsei banilor ș.a.m.d.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu