SC Cuprom SA l-a instiintat pe primarul Cristian Anghel ca intentioneaza sa vanda blocul Horea 46 A, cu un an inaintea cumpararii sale de catre Primarie (FOTO)

Unul dintre actele cheie din dosarul Cristian Anghel il reprezinta o cerere de oferta inaintata de SC Cuprom SA catre Primaria Baia Mare. Mai precis, primarului de atunci, Cristian Anghel. In respectiva cerere, conducerea intreprinderii baimarene ii punea in vedere edilului ca imobilul este de vanzare, iar in cazul in care este interesat de achizitionarea acestuia, sa transmita o oferta in acest sens.

„Dorim din partea dumneavoastra o oferta de cumparare pentru blocul de nefamilisti cu 300 locuri situat in Baia Mare, strada Horea 46 A. Suntem dispusi la vinderea acestui imobil impreuna cu terenul aferent la un pret rezonabil.

Asteptam urgent pozitia dumneavoastra. In speranta ca demersul nostru va fi corect inteles, ramanem la dispozitia dumneavoastra si va multumim pentru intelegere”, se precizeaza in oferta respectiva, trimisa prin fax Primariei la data de 2 martie 2005, cu mai bine de un an inainte de cumpararea imobilului de catre primarie.

Solicitarea Cuprom, semnata de Horia Simu, presedintele Consiliului de Administratie al societatii, a ramas fara raspuns. Ulterior, primarul Cristian Anghel a negat faptul ca a primit hartia prin fax. Aceasta nu s-a regasit in arhiva Primariei.

ZiarMaramures.ro

Foto: dosarcristiananghel

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu