SĂ RÂDEM – Consiliul Local, vinovat pentru problemele de la CS Minaur

Clubul Sportiv Minaur a ieșit azi, 8 decembrie, oficial și a spus că actuala formulă a Consiliului Local Baia Mare este vinovată pentru situația în care a ajuns echipa de fotbal a CS Minaur. Ar trebui să râdem, pentru că din comunicatul celor de la CS Minaur reiese că doar unul se bate pentru salvarea echipei, iar restul îi pun bețeîn roate. Ca să ne înțelegem, a pune bețe în roate înseamnă a ști exact unde se duc banii aprobați prin HCL-uri, către cine, care este situația clubului de fotbal, datorii, etc…
„Destabilizarea a apărut în luna noiembrie a acestui an când Consiliul Local Baia Mare a dat un aviz nefavorabil proiectului care viza rectificarea bugetară pentru Clubul Minaur. Meciurile în care sunt angrenați sportivii noștri sunt meciuri extrem de grele, susținute cu echipe valoroase, atât din țară cât și din străinătate. Performanțele Clubului Minaur sunt recunoscute peste hotare și considerăm că nu ar trebui să existe niciun impediment în buna desfășurare atât a antrenamentelor, cât și a meciurilor sportivilor noștri, care fac cinste nu doar municipiului Baia Mare, ci și țării noastre”, spun cei de la CS Minaur.
Din comunicatul dat presei vedem că singurul om ridicat în slăvi este primarul de Baia Mare, care, fără Consiliul Local, ar fi ajutat echipa CS Minaur. Asta ca și cum primarul de Baia Mare ar fi făcut singur totul, consilierii locali neavând niciun cuvânt de spus, semn că aleșii locali ori sunt prea slabi, ori nu știu ce votează, ceea ce e și mai grav.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu