Rupt de beat, a furat cheile unei masini, s-a suit la volan si a plecat – Acum este arestat si cercetat pentru talharie

Un barbat din localitatea Slatioara (comuna Stramtura) a fost arestat preventiv pentru comiterea infractiunii de talharie. Politistii din Stramtura au fost sesizati in noaptea de 10 martie ca Mihai N., in varsta de 25 de ani, a sustras un autoturism proprietatea unei baimarence si, desi era sub influenta alcoolului si nu avea permis, l-a condus pana la Barsana.

„Politistii, in urma verificarilor efectuate, au stabilit ca Mihai N. s-a deplasat la domiciliul lui Petru P. din Slatioara unde, prin amenintare cu un topor si folosirea unui spray paralizant, a luat cheile autoturismului si un telefon mobil. Apoi a urcat la volan si a condus masina pana pe raza comunei Barsana unde a fost oprit de un echipaj de politie”, a precizat Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

Politistii au constatat ca barbatul era in stare de ebrietate (0.97 mg/l alcool pur in aerul expirat) si nu avea permis de conducere. Autoturismul si telefonul mobil au fost predate partii vatamate.

Barbatul a fost prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. Judecatoria Dragomiresti a dispus arestarea sa pentru 29 de zile. El este cercetat pentru comiterea infractiunilor de talharie, conducere fara permis si cu o alcoolemie peste limita legala.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu